2009. június 27., szombat

Switch


Szép grafika, sok logika. Juss ki a szobából.
Megoldás forrása: http://sickestreality.blogspot.com/
Köszönet sick realitynek

Játék indítása

1 megjegyzés:

Trinti írta...

1. Bal oldalon a kisszekrényen a könyv alatt papír van.
2. Az ágy alatt botot találsz.
3. A kanapé háttámlájának bal oldalán csillag van.
4. A jobb oldali növény egyik levelén négyzetet találsz.
5. Fordulj jobbra. A sárga dobozra kattintva találsz egy rajzot a piros doboz mögött. Azt látod, hogy a villanyvasút 8. talpfáját, a mozdonytól balra vedd ki. Látod, hogy zöld négyzet, kék háromszög, piros kör, és sárga csillag, amit keresned kell.
6. A vízilabda alatt hajtsd fel a szőnyeget, ott a kék háromszög.
7. Fordulj jobbra, vedd ki a talpfát. Nyisd ketté, kulccsá válik. A maci alatt gombot látsz.
8. Fordulj jobbra, vedd ki a középső fiókból a zöld papírt.
9. A felső fiókot nyisd ki a kulccsal. Ollót találsz benne.
10. Az asztalon a képkeret mögött is gombot látsz.
11. Az ollóval vágd le a bal oldalon a kiskocsi madzagját, és vedd fel. A már meglévő alakzatokat bele is teheted.
12. Az íróasztal jobb oldala mögött újabb botot találsz. Nagyítsd ki az egyik botot, tedd mellé a másikat, és kösd össze a madzagoddal. Ezzel a meghosszabbított bottal ki tudod nyitni a sárga doboz felett a plafonon lévő ajtót. Nyuszis kulcsot találsz.
13. Ez a kulcs nyitja a piros dobozt, amiben origami könyvet találsz. Nézd végig, újabb kulcs. Most megtanultál hajtogatni. A zöld lapodból hajtogass madarat.
14. A macis kulcs nyitja az íróasztal legalsó fiókját. Vedd ki a kalapácsot, és üss rá párszor a perselyre. Kiugrik belőle egy érme, amit a jobb sarokból tudsz felvenni.
15. Az érme hátulján számot látsz, ami nyitja a jobb oldali ajtaját az íróasztalnak. A szekrény tetejére belül felragasztva találod a piros kört. Tedd ezt is a kiskocsira. Vedd ki a fogót.
16. Fordulj balra. A halas képből vedd ki a szöget a fogóval. A képkeret lenyílik, tedd a kép hátuljára a jelre a hajtogatott madarat (hattyút).
17. Az eszköztáradban lévő papír hátulján ezt látod: hal-->maci-->kutya-->hattyú. Nyomd meg ebben a sorrendben a gombokat. (A halas kép mögött, a maci alatt, a kutyás kép mögött, a hajtogatott hattyú farkának csúcsánál, ahol látod, hogy a tapéta megnyílik.) Lekapcsoltad a villanyt, csak a zöld ablakok világítanak.
18. Menj oda az íróasztalhoz, most ki tudod nyitni a bal oldali ajtaját. A nálad lévő papír mutatja, hogy melyik ablakrészek alatt kell világítani a lámpának. Ennek a rajznak a tükörképének megfelelően nyomd meg a gombokat. (Nyomd meg az első sorban: 2., 3., 4. gombot; a második sorban az első, és 3. gombot; a harmadik sorbab: 1., 3., 4. gombot, és a legalsó sorban a 2., és a 4. gombot)
19. Ha ez sikerült, akkor a plafonról egy madzagon lelógó kulcsot találsz a zöld ablakok előtt. Menj ki vele az ajtón.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails